2013-08-05 16:40:48• hírek • Szatmár.ro

Bulizz Sterbinszkivel szombat éjszaka az aquaparkban

Újra beach partyt rendeznek az Aquastar aquaparkban - az est sztárja Dj. Sterbinszky lesz.

Aquasound Party címmel újabb beachparty helyszíne lesz az Aquastar aquapark. Ráadásul nem is akármilyen lemezlovas keveri majd a zenéket az est folyamán: a fő meghívott a magyarországi Dj. Sterbinszky lesz, őt pedig Dj. Oli követi a dj.-pultnál.

DJ Sterbinszky Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa majd két évtizedes karrierje során számos neves klubban játszott és számos zenei díjat gyűjtött be, legutóbb pedig a VIVA COMET legjobb DJ-je címet nyerte el.

Sterbinszky 1988-ban kezdte zenei pályafutását mikor rezidens-dj lett a budapesti Moment diszkóban. Ekkor még funky-ban, soulban, rap-ben és break-ben mozgott otthonosan. A Moment mgszűnése után a Bingo-Momentben folytatta. 1991 és 92 között az Es-O-Es-ben (későbbi nevén Club Bedrock) volt rezidens, ekkor váltott a funkyról technora. Ebben az időben fedezték fel a magyar MAYDAY szervezői, így ő lett a végleges rave-sorozat állandó DJ-je.

2000 november 10.-én jelent meg első saját lemeze, a Discography, melyhez kapcsolódva 2001-ben turnét szervezett. 2001-ben jelölték a MAHASZ Arany Zsiráf díjára Az év hazai dance albuma kategóriában majd a 2002-es úrjajelölést már díjra válthatta. 2001 májusában mutatták be a Discography klipjét az MTV Europe Party Zone című műsorában. 2004-ben Carl Cox meghívta ibizai klubjába, a Space clubba ahol Sterbinszky fergeteges bulit hozott össze. 2006 június elsején pedig elnyerte a VIVA COMET a lejobb DJ-nek járó díját. Emellett Sterbinszky az egyetlen magyar DJ aki négy aranylemezzel büszkélkedhet.

A szombaton, augusztus 10-én este sorra kerülő beachpartyra a lányoknak a belépés ingyenes, a fiúknak 10 lejbe kerül. Asztalt foglalni a 0748-058-414-es telefonszámon lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: